Palvelut

Perinnerakentamista talon ehdoilla

Rakennamme kaikkea perustuksista kattoon! Meiltä löytyy paitsi vankkaa rakennusalan kokemusta, myös restaurointikisällin ammattitaitoa. Perinnerakentajiemme tavoitteena on kunnostaa vanha talo sen aikakautta kunnioittaen ja sopivia menetelmiä käyttäen. Suunnittelemme korjaustyöt aina kohteen mukaan ja osaamme tarvittaessa suositella myös muita alan osaajia. 

Vanhan talon omistajaa voi arveluttaa kiinteistön kunto ja tulevien korjaustöiden tarve. Moni haluaisi myös itse tarttua vasaraan, mutta ei ole varma miten ja mistä kannattaisi aloittaa. Entä mitä vaihtoehtoja on kun hirsitaloon halutaan nykyaikainen kylpyhuone? Älä epäröi ottaa yhteyttä saadaksesi tietoa juuri omaan remonttiprojektiisi sopivista menetelmistä ja mahdollisuuksista. Jatkokoulutamme itseämme jatkuvasti ja meiltä löytyy alalla tarvittavat sertifikaatit. 

Alla muutamia esimerkkejä vanhan talon restaurointiin ja kunnostukseen liittyvistä palveluistamme sekä perinnerakentamisen menetelmistä. Toimimme pääasiassa Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella (Helsinki – Sipoo – Porvoo – Pyhtää – Kotka) pääkallonpaikkanamme Loviisa.

Klikkaamalla palkkeja pääset lukemaan lisää!

Vanhan talon korjauspalvelut

Ota yhteyttä

  Sallin tietojeni tallentamisen yhteydenottoa varten. Tietosuojaseloste

  Voit myös soittaa tai lähettää meille sähköpostia

  Autamme kaikissa vanhan talon korjaamiseen liittyvissä pulmissasi. 

  Toimimme pääasiassa Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella (Helsinki – Porvoo – Kotka) pääkallonpaikkanamme Loviisa. Emme kuitenkaan epäröi lähteä tarvittaessa kauemmaksikaan.

  Puhelin: 045 177 7000
  Sähköposti: info@hoodsandwoods.fi